Servicii

Consultan╚Ť─â

Ca s─â fii sigur c─â decizia de amenajare a cur╚Ťii (sau a oric─ârui alt teren de orice suprafa╚Ť─â) este corect─â, solicit─â serviciul nostru de consultan╚Ť─â. Noi identific─âm ├«mpreun─â cu beneficiarul cea mai bun─â solu╚Ťie pentru fiecare por╚Ťiune ╚Öi tip de land╚Öaft. Obiectivele ce vor fi puse ulterior ├«n fa╚Ťa proiectantului vor ╚Ťine cont de necesit─â╚Ťile ╚Öi de preferin╚Ťele estetice ale beneficiarului, precum ╚Öi de specificul zonei, de clim─â, de propriet─â╚Ťile solului ╚Öi de toate celelalte aspecte pe care trebuie s─â le cunoasc─â orice profesionist. Po╚Ťi beneficia de acest serviciu at├ót la oficiul nostru, c├ót ╚Öi la fa╚Ťa locului.

consultanta

Proiectare

Dac─â ai decis cum anume dore╚Öti s─â amenajezi terenul, urm─âtorul pas este proiectarea ÔÇô adic─â reprezentarea vizual─â a tuturor elementelor viitorului design de land╚Öaft, specificarea materialelor necesare, a lucr─ârilor ╚Öi a costului acestora. ├Än dependen╚Ť─â de particularit─â╚Ťile fiec─ârui teren, proiectul poate include sistemul de iriga╚Ťie ╚Öi de drenaj, iluminarea stilizat─â, zonele verzi (gazon, arbori, arbu╚Öti, alte plante decorative), mobilier de curte ╚Öi gr─âdin─â, trotuare, c─âr─âri, poduri, foi╚Öoare, pere╚Ťi de sprijin stiliza╚Ťi, lucr─âri din piatr─â natural─â, trepte, spa╚Ťii acvatice naturale sau artificiale amenajate ╚Öi alte elemente de infrastructur─â ╚Öi de decor. Gradul de detaliere a proiectului este stabilit ├«n fiecare caz particular.

landsaft

Executare

Lucrările de amenajare/creare a landșaftului stilizat pot fi efectuate în baza unui proiect sau a unei scheme de amenajare. Sunt și lucrărilor ce nu necesită un proiect.
Noi execut─âm urm─âtoarele tipuri de lucr─âri: sisteme de iriga╚Ťie ╚Öi de drenaj pentru spa╚Ťiile verzi, iluminare stilizat─â, amenajarea de zonele verzi (gazon, compozi╚Ťii cu arbori, arbu╚Öti, alte plante decorative), crearea anumitor tipuri de mobilier de curte ╚Öi de gr─âdin─â, construc╚Ťia de trotuare, c─âr─âri, poduri, foi╚Öoare, pere╚Ťi de sprijin stiliza╚Ťi, lucr─âri din piatr─â natural─â, sc─âri, amenajarea terenului aferent bazinelor acvatice de dimensiuni mici ╚Öi medii, precum ╚Öi alte elemente de infrastructur─â ╚Öi de decor.

executare

Mentenan╚Ť─â

Ai o curte sau o gr─âdin─â cu gazon ╚Öi cu alte tipuri de vegeta╚Ťie? Dore╚Öti ca aceasta s─â arate tot timpul bine, dar nu ai timp s─â-o ├«ngriji╚Ťi? Atunci serviciile noastre de mentenan╚Ť─â sunt solu╚Ťia.
Aceste servicii includ ├«ngrijirea gazonului, ├«ntre╚Ťinerea ╚Öi repara╚Ťia sistemului de irigare, ├«ngrijirea arborilor ╚Öi arbu╚Ötilor, inclusiv lucr─âri de plantare ╚Öi replantare. ├Än dependen╚Ť─â de rela╚Ťia stabilit─â cu fiecare beneficiar ├«n parte, pot fi prestate ╚Öi alte sericii de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi ├«ngrijire a infrastructurii land╚Öaftului.

mentenanta

Contacteaz─â-ne